Over Cocreatie marketing & communicatie

Cocreatie marketing & communicatie is in december 2013 opgericht door mij, Mascha Maasland. In de jaren voor de oprichting ben ik werkzaam geweest in marketing en communicatie in b-to-c, b-to-b en semi-overheid. Mijn marketing en communicatie ervaring is dan ook breed en heb ik in de verschillende branches succesvol toegepast. De werkzaamheden die ik bij vorige werkgevers heb uitgevoerd variëren van strategie tot uitvoering en van online marketing tot offline marketing.

Afronding opleiding NIMA eMarketing-B

Recentelijk heb ik de opleiding NIMA eMarketing-B afgerond, waarbij kennis en vaardigheden om marketingvraagstukken om te zetten in het juiste online marketing beleid centraal stonden. Een goede theoretische onderbouwing voor de aanwezige praktische online ervaring.

Cocreatie staat voor…

Co-creatie is een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces, zoals een plan, advies of product (bron: wikipedia.nl). Voor mij is dit dan ook de basis voor succes.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen