Disclaimer Cocreatie marketing & communicatie

  1. Het onderstaande is van toepassing op de website die u nu bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  2. Cocreatie marketing & communicatie heeft er uiterste zorg aan besteed om de inhoud van de pagina zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken.
  3. Ondanks deze zorg blijft het mogelijk dat informatie op de website is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is.
  4. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  5. Cocreatie marketing & communicatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik en publicatie van de informatie.
  6. Cocreatie marketing & communicatie is niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waar naar wordt verwezen.
  7. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  8. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
  9. Cocreatie marketing & communicatie mag alle teksten binnen deze website verwijderen zonder voorafgaande aankondiging.
  10. Cocreatie marketing & communicatie behoudt zich het recht voor deze disclaimer zonder aankondiging te wijzigen.
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen